Inschrijven

Inschrijfformulier

U bent van harte welkom als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk. U kunt zich aanmelden via onderstaande inschrijfformulier. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u binnen een week van ons een bevestiging van de inschrijving.

Wanneer u tandheelkundige gegevens en foto’s beschikbaar heeft van uw vorige tandarts, kunt u deze opvragen. Als de foto’s vrij recent (tot 18 maanden) zijn, bekijkt de tandarts of het noodzakelijk is om nieuwe foto’s te maken of niet. De beschikbare gegevens mag u mailen naar info@detandartspraktijkdoetinchem.nl.

Tijdens het eerste bezoek willen wij met u kennis maken en vernemen wij graag uw tandheelkundige wensen en klachten. Ook nemen wij uw algemene gezondheid met u door. Vervolgens vindt er een uitgebreid mondonderzoek plaats en worden er, indien nodig, röntgenfoto’s gemaakt.

De intake zal plaatsvinden door tandarts mevrouw F. Krens of tandarts mevrouw M. de Vries. 

Indien u zich inschrijft als patiënt, gaat u akkoord met onze huisregels.

Wachttijd: 3 maanden

In verband met het coronavirus is de verwerkingstijd van de inschrijving langer dan gebruikelijk. Hierom zal de eerste afspraak/intake wat later plaatsvinden. Graag bij spoed contact opnemen met het centrale spoednummer 0900-1515.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Verzekeringsgegevens