Inschrijven

Inschrijfformulier

U bent van harte welkom als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk. U kunt zich aanmelden via onderstaande inschrijfformulier. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u binnen een week van ons een ontvangstbevestiging van de inschrijving.

Tijdens het eerste bezoek willen wij met u kennis maken en vernemen wij graag uw tandheelkundige wensen en klachten. Ook nemen wij uw algemene gezondheid met u door. Vervolgens vindt er een uitgebreid mondonderzoek plaats en worden er, indien nodig, röntgenfoto’s gemaakt. Op basis van deze bevindingen geeft de tandarts een advies voor een mogelijke vervolgafspraak zoals gebitsreiniging of vullingen.

Wij vragen u tijdens de intake een geldig identiteitsbewijs en uw verzekeringspas mee te nemen.

Uw inschrijving in de praktijk is pas definitief na de eerste kennismaking met de tandarts. Voor spoed in de tussentijd kunt u contact opnemen met uw huidige tandarts of de spoedgevallentandarts (0900-1515).

Indien u zich inschrijft als patiënt, gaat u akkoord met onze huisregels

Wachttijd: 3 maanden

In verband met het coronavirus is de verwerkingstijd van de inschrijving langer dan gebruikelijk. Hierom zal de eerste afspraak/intake wat later plaatsvinden. Graag bij spoed contact opnemen met het centrale spoednummer 0900-1515.