Nieuws

‘Werkzaamheden Burgemeester de Bruijnstraat’

Doetinchem, 30 augustus 2021

Geachte patiënt,

Van 30 augustus tot en met 3 september 2021 zijn er schilderwerkzaamheden aan de Burgemeester de Bruijnstraat. Tijdens de werkzaamheden kunt u mogelijk enige overlast ondervinden zoals werkverkeer en beperkte parkeergelegenheden. Wij verwijzen u daarom naar de parkeerplekken bij de OBS Canadaschool aan de Dichtersweg.

Wij vragen om uw begrip in deze.

Met vriendelijke groet,

De Tandartspraktijk Doetinchem

‘Digitale nota Infomedics’

Doetinchem, 16 maart 2021

Geachte patiënt,

Vanaf heden ontvangt u onze facturen niet meer per post, maar per e-mail.

Dit doen wij om onze bijdrage te leveren aan het milieu en zorg te dragen voor een efficiëntere facturering. Zoals u gewend bent ontvangt u de factuur via Infomedics. Hierbij is het belangrijk dat wij beschikken over het juiste e-mailadres en 06-nummer. Als er wijzigingen optreden willen wij u graag verzoeken dit aan ons door te geven.

Mocht u een digitale factuur niet op prijs stellen, dan vernemen wij dit graag. Er blijft een mogelijkheid bestaan om op verzoek de facturen per post te ontvangen. Dit kunt u aan ons doorgeven via info@detandartspraktijkdoetinchem.nl of bij uw eerstvolgende bezoek aan de praktijk.

Met vriendelijke groet,

De Tandartspraktijk Doetinchem

‘Europaweg omleiding’

Doetinchem, 1 maart 2021

Vanaf 15 maart 2021 zal de Europaweg in Doetinchem voor 4 maanden lang afgesloten zijn wegens wegwerkzaamheden. Houdt u rekening met afsluitingen en omleidingsroutes.

‘Overname De Tandartspraktijk Doetinchem’

Doetinchem, 11 februari 2021

Geachte patiënt, 

Graag laten wij u weten dat De Tandartspraktijk Doetinchem per 1 maart 2021 zal worden overgenomen door, voor u wellicht bekende gezichten, Sandra Doornink en Marijn de Vries. Zij zijn al jaren werkzaam als tandarts in de praktijk.  

Na het plotseling overlijden van Michel Hendriks heeft het team van De Tandartspraktijk Doetinchem er alles aan gedaan om de praktijk draaiende te houden. We zijn trots dat we deze door Michel prachtig opgebouwde praktijk mogen voortzetten en u als patiënt mogen blijven ontvangen.

Voor u zal er na de overname niets veranderen. De bedrijfsvoering wordt in de huidige vorm voortgezet met dezelfde kwaliteit en behandelaars zoals u gewend bent.  

Graag zien wij u terug op het vertrouwde adres om samen met u, uw gebit in optimale conditie te houden! 

Team De Tandartspraktijk Doetinchem  

‘Persbericht World Health Organisation”

Doetinchem, 13 augustus 2020

Geachte patiënt,

In de media verscheen, woensdag 12 augustus 2020, het bericht dat de World Health Organisation (WHO) zou adviseren niet-essentiële tandartsbezoeken uit te stellen. Deze internationale berichtgeving die is overgenomen door een aantal Nederlandse media, stelt dat de WHO de kans op besmettingen in een tandartspraktijk te groot zou achten. De WHO doet de oproep echter aan landen die nog niet volgens een Corona-leidraad werken, zoals Nederland dit als eerste land wel deed.

In Nederland heeft de Commissie Leidraad Corona samen met het RIVM een leidraad opgesteld om op een verantwoorde manier reguliere mondzorg aan te kunnen bieden. De oproep van de WHO om een dergelijke leidraad te ontwikkelen en totdien de niet-essentiële mondzorg af te schalen, toont aan dat de mondzorgsector in Nederland snel en effectief heeft gehandeld zodat patiënten niet onnodig lang van mondzorg verstoken zijn gebleven.

Daarnaast wordt onze mondzorg zorgvuldig gemonitord: het reproductiegetal is in Nederland niet gestegen in de weken nadat de mondzorg weer reguliere behandelingen is gaan uitvoeren. De berichten zoals deze in een aantal Nederlandse media zijn verschenen gaan hieraan voorbij. In feite doet de WHO een oproep aan de rest van de wereld om de Nederlandse aanpak over te nemen.

Namens KNMT, ANT, NVM-mondhygiënisten en ONT.