Belangrijke informatie in verband met het corona virus COVID-19

Geachte patiënt,

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

De Tandartspraktijk Doetinchem volgt hierin de adviezen van het RIVM, de KNMT en de NVM.

Om op een veilige en verantwoorde wijze de reguliere werkzaamheden te kunnen hervatten vragen wij u aandacht voor onderstaande:
Een van de consequenties is dat wij niet met volledige bezetting kunnen werken, het aantal gebruikte behandelkamers zal verminderd worden om er voor te zorgen dat er zich niet te veel mensen ter gelijke tijd in de praktijk bevinden en dat we genoeg beschermingsmiddelen blijven houden.

Dit betekent dat niet alle geplande afspraken doorgang kunnen hebben, er zal gekeken worden welke afspraken het eerste behandeling vereisen, andere afspraken zullen verzet moeten worden. Wij nemen hierover indien nodig contact met u op.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn:

  • Bij griep- of luchtwegklachten, verhoging of koorts bij u of één van uw gezinsleden vragen wij u de afspraak te annuleren en met minimaal twee weken te verzetten. Dit geldt dus ook als u verkouden bent door hooikoorts.
  • Gelieve alleen te komen op de afspraak om drukte in de wachtkamer te voorkomen. Vraag uw eventuele begeleider om buiten op u te wachten.
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Was thuis alvast uw handen. In ons praktijk is desinfecterende gel aanwezig om ze nogmaals te ontsmetten. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
  • Het toilet is buiten gebruik.
  • De balie in de praktijk is gesloten voor het maken of verzetten van afspraken en eventuele vragen of wijzigingen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen op het nummer 0314-323721 (Burgemeester de Bruijnstraat) of op het nummer 0314-342226 (Willem de Zwijgerstraat).
  • Respecteer ook in de wachtkamer 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

In deze uitzonderlijke tijd danken wij u bij voorbaat voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
 

 

Contact gegevens

Burgermeester de Bruijnstraat 87 A
7006 AV Doetinchem
T: 0314-323721 
E: info@detandartspraktijkdoetinchem.nl

Willem de Zwijgerstraat 13
7001 GG Doetinchem
T: 0314-342226 
E: centrum@detandartspraktijkdoetinchem.nl

 

Afspraken maken of wijzigen

Afspraak maken
U kunt op dit moment alleen telefonisch of per mail een afspraak met ons maken. De balie in de praktijk is op dit moment gesloten in verband met de coronavirus. Als u per email een afspraak maakt, vermeld dan behalve uw naam ook uw geboortedatum.

Bij ernstige pijnklachten zoals nabloedingen of trauma door ongeval, zullen wij u altijd voorrang geven en doen wij ons best u zo spoedig mogelijk te helpen.

Belt u bij pijnklachten zoals (acute) kiespijn of afgebroken tand/kies, dan verzoeken wij u om voor 09:30 uur telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Indien mogelijk wordt u dan dezelfde dag geholpen. Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd.

Voor dringende spoedgevallen zoals ongeval, nabloedingen of acute kiespijn, kunt u buiten openingstijden bellen met het centrale spoednummer: 0900-1515.Afspraak wijzigen of annuleren
Indien u uw afspraak wilt annuleren of verzetten verzoeken wij u om dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Bij het niet tijdig annuleren van een afspraak, kan de gereserveerde tijd voor de behandeling in rekening gebracht worden. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 
 
 

Contactformulier

* Verplicht veld
Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg