Contact gegevens

Burgermeester de Bruijnstraat 87 A
7006 AV Doetinchem
T: 0314-323721 
E: info@detandartspraktijkdoetinchem.nl

Willem de Zwijgerstraat 13
7001 GG Doetinchem
T: 0314-342226 
E: centrum@detandartspraktijkdoetinchem.nl 

Afspraken maken of wijzigen

Afspraak maken
U kunt aan de balie, telefonisch of per mail een afspraak met ons maken. Als u per email een afspraak maakt, vermeld dan behalve uw naam ook uw geboortedatum.

Bij ernstige pijnklachten zoals nabloedingen of trauma door ongeval, zullen wij u altijd voorrang geven en doen wij ons best u zo spoedig mogelijk te helpen.

Belt u bij pijnklachten zoals (acute) kiespijn of afgebroken tand/kies, dan verzoeken wij u om voor 09:30 uur telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Indien mogelijk wordt u dan dezelfde dag geholpen. Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd.

Voor dringende spoedgevallen zoals ongeval, nabloedingen of acute kiespijn, kunt u buiten openingstijden bellen met het centrale spoednummer: 0900-1515.Afspraak wijzigen of annuleren
Indien u uw afspraak wilt annuleren of verzetten verzoeken wij u om dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Bij het niet tijdig annuleren van een afspraak, kan de gereserveerde tijd voor de behandeling in rekening gebracht worden. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 
 
 

Contactformulier

* Verplicht veld
Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg