Inschrijfformulier

U bent van harte welkom als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk. U kunt zich aanmelden via onderstaande inschrijfformulier. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u binnen een week van ons een bevestiging van de inschrijving.

Wanneer u tandheelkundige gegevens en foto's beschikbaar heeft van uw vorige tandarts, kunt u deze opvragen. Als de foto's vrij recent (tot 18 maanden) zijn, bekijkt de tandarts of het noodzakelijk is om nieuwe foto's te maken of niet. De beschikbare gegevens mag u mailen naar info@detandartspraktijkdoetinchem.nl.

Tijdens het eerste bezoek willen wij met u kennis maken en vernemen wij graag uw tandheelkundige wensen en klachten. Ook nemen wij uw algemene gezondheid met u door. Vervolgens vindt er een uitgebreid mondonderzoek plaats en worden er, indien nodig, röntgenfoto's gemaakt.

De intake zal plaatsvinden door tandarts mevrouw I. Bongaerts of tandarts mevrouw M. de Vries. Het is niet mogelijk om op woensdagavond een afspraak te maken als nieuwe patiënt. De avondopenstelling op woensdag is alleen voor patiënten die onder behandeling zijn van tandarts de heer M. Hendriks.

Indien u zich inschrijft als patiënt, gaat u akkoord met onze huisregels.

Wachttijd: 6 weken

In verband met het coronavirus is de verwerkingstijd van de inschrijving langer dan gebruikelijk. Hierom zal de eerste afspraak/intake wat later plaatsvinden. Graag bij spoed contact opnemen met het centrale spoednummer 0900-1515.* Verplicht veld
Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg